Transport

LEXEL garandeert zijn klanten een veilige en snelle levering. We doen een beroep op de volgende koerierbedrijven:

 • SOPHARTY DX

  Via SOPHARTY beschikt u over een systeem voor het uitwisselen van briefwisseling en kleine colli’s. Dit systeem werkt met een tweehonderdtal uitwisselingspunten, verspreid over heel België. In de uitwisselingspunten staan brievenbussen ter beschikking voor zowel uitgaand als inkomend collivervoer.

  In de uitgaande bus kunt u tot 18 uur ’s avonds colli’s deponeren. Deze colli’s bereiken hun bestemming vanaf 8 uur de volgende ochtend. Deze service staat elke werkdag (én op zaterdagochtend) tot uw beschikking.

  Om een vlotte en efficiënte uitwisseling te garanderen, wordt elke colli voorzien van een unieke barcode. De etiketten met barcode kunt u bij ons bestellen.

 • AGX GROUP

  AGX is exclusief gespecialiseerd in het expresvervoer van medische hulpmiddelen in België en Luxemburg. Op dit vervoer kunt u elke werkdag (én op zaterdagochtend) een beroep doen.

  Moet er een colli verzonden worden? Meld dit dan zeker voor 18 uur. De colli’s worden dan ’s nachts opgehaald. De volgende ochtend, vóór 6 uur, worden de colli’s op uw praktijkadres geleverd.

Wilt u een persoonlijk bezoek van een van onze medewerkers?
Neem contact met ons op om een tijdstip af te spreken dat u past.